Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://acipayamcamlikmtal.meb.k12.tr
Adres : ÇAMLIK MAH. OKUL_2 CAD. CAMLIK MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 ACIPAYAM / DENİZLİ
VİZYON : Atatürk ilkelerine bağlı, milli değerlerini benimseyen ve koruyan, kendini ifade edebilen, günün teknolojilerini kullanan, araştırmacı, üretken, sanayide tercih edilen öğrencileri yetiştirmektir.Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:15 17:00
Servis : Köylerden taşıma servisleri bulunmaktadır.
Ulaşım : Dolmuşlar ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Çamlık mahallesi Okul Cad. No:2
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 53 km, İlçe merkezine 2 km